Ulrika Trägårdh

Ulrika Trägårdh

Snö snö snö ......

UlrikaSkapad av Ulrika Trägårdh 2013-02-20 20:47

Hej på er alla !!

Har börjat min ordinarie träning denna veckan och vad händer då jo givetvis snöstorm.... förstår att man inte vill ge sig ut och köra transport i detta vädret ,men är alltid störigt när man är inställd på att ha lektioner :((

Jobbigt att bo på Österlen när det är vinter...

Här kom dock en del idag som red hit, hästfolk är ett tappert släkte !!

Marichello har hunnit vara ute på två tävlingar och är så himla kul och va igång igen :)) jag behöver dock öva på att hitta gasen igen ha ha.. ;) får öva på Ayla till helgen.

Unghästarna får åka på lite pay and jump ist för tävling, tycker synd om dem att stå i släpen i flera timmar i denna kylan. Är ju hur många starter som helst i Skåne på tävlingarna så här års, alla vill ju igång ;))

Conrad och Smartie var i Bollerup och hoppa, klurig bana men de var jätteduktiga, äntligen börjar poletten trilla ner !!

Cornetto & Smartie fick åka till Svabesholm i helgen och Cornetto fick debutera 1.10. Han gör en så himla glad, gör det så lekande lätt :)) tänk om alla haft lika lätt för sig som han....

Skulle varit och tränat för Lisen idag men vågade inte köra :(( jag har blivit en sån fegis att köra när det är dåligt väder, fick hoppa hemma istället och klippa lite hästar sen.

Längtar tills våren kommer men tills dess får man kämpa på ......


Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Åsa 2013-02-21 23:14

Kul att det går bra för dig och pållarna :) Hoppas också på Lindas källa!! Är också "feg" när det gäller att köra i snö, även om det bara är på vår grusväg ;) Men med en väldigt vaken liten "madonna" vill jag nog vara i ridhuset när det är dags ridning igen (vilket jag hoppas kunna komma igång med under nästa vecka) så då får jag trotsa det vita...;)

Skapad av Anne 2013-02-21 08:19

Jag hoppas oxå att vädret vänder snart så man kan komma igång med hoppningen så jag litar på din källa Linda :))

Skapad av Linda 2013-02-20 23:06

Jag hörde en fågel viska att våren kommer nästa vecka... Vi håller tummarna :)!!